LYCKA

Skriver något .... raderar.... vet inte hur jag ska börja, vilka ord jag ska använda eller hur jag ska säga det. Vet inte egentligen vad som hänt, vet inte om jag själv hänger med, om vi förstår. KAN inte förstå .... Tårar kommer, torkas bort. Skrattet bubblar, värmen väller i oss, kärleken växer. Tacksamheten tar över och lyckan är total. Vi har aldrig varit såhär lyckliga!

VI SKA HA BARN!!!


Vi förstår inte det otroliga, vågar knappt uttala orden!! Vi är i chock, jag är i chock. Men åhhhhh, vad jag är lycklig!! Dock vääääldigt orolig, kan inte glädjas fullt ut, kan fortfarande inte förstå. Det vi kämpat så för, som vi/jag gråtit oc förbannat hela livet, som vi misströstat, kännt förtvivlan. Plötsligt är allt det där långt borta. Plötsligt står vi inför det faktum att vi faktiskt har lyckats, vi KAN bli med barn på egen hand. Och GUD, DET ÄR DET SOM KÄNNS SÅ OERHÖRT SKÖNT!!!

Trots lättnaden, trots lyckan så är jag livrädd för att få missfall. De närmsta 5-6 veckorna kommer att vara en pina, en låååång sträcka med tid, tid som kommer att krypa fram. Gode, gode Gud, låt oss få behålla vår lilla ängel, låt oss få se vårt barn om 9 månader, snälla snälla, inget får nu hända vår lilla kärlek. Det är min allra största rädsla. Hur skulle jag klara av det nu när vi äntligen lyckats ...?

Till alla er som kämpar därute; GE INTE UPP!!! Mirakel kan ske, jag fattar bara inte att det verkligen drabbat oss .... <3

Är i vecka 6 (5+1) KAN INTE FATTA DET!!!!!!!!!!!!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

GRATTIS! :D Får gåshud och blir alldeles glad i kroppen! Håller tummarna att allt kommer gå bra och känner mig lite mer hoppfull själv :) KRAM!

2009-11-26 @ 11:30:55
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: M

Herregud!!! Här går det undan i svängarna minsann !!! Så ni va alltså ett av de få paren som lyckades helt plötsligt i väntan på ivf!! WoW!! Det här är ju helt otroligt!! Åhhhh ! Ni måste ju vara SÅÅÅÅ Lyckliga, och nu till jul och allt ! Världens största Grattis till er... ( hoppas du kan skicka över lite mirakel hit med )

Världens största Kram från M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2009-11-26 @ 19:10:02
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: R

Åh Grattis! Vad glad att jag blir att ni äntligen lyckats! Fattar att det måste kommit plötsligt...så här innan IVF. Håller också tummarna att bebisen ska få vara kvar i magen!

Stor Kram

2009-11-26 @ 21:46:34
URL: http://thewaytoachild.blogspot.com
Postat av: Loba

Men det är ju fantastiskt, GRATTIS!!!

2009-11-26 @ 23:34:29
URL: http://lobasliv.blogspot.com
Postat av: Plusresan

Har flyttat hela helgen och förra veckan packade jag dag och natt. Har ju helt missat det här! Gud vad roooooligt! Stort grattis tjejen!

KRAM

2009-12-02 @ 09:17:32
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Fru barnlös

Grattis, vilken glädje!

2009-12-14 @ 12:26:58
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0