Något positivt ...

Hej ... Oförändrat läge här ... Mensvärken är dock inte lika påtaglig, mer som stickningar/hugg i magen. Finnarna börjar ploppa upp, precis som vanligt ... Brösten känns inte, precis som förra gången, men dock ser jag ut att vara gravid i fjärde månaden, är supersvullen om magen. Men, som sagt, det finns inget hopp, inget ljus, ingenting. Känner mig helt tom idag.

Igår fick vi dock ett positivt besked, vår remiss till IVF är skickad! Dock vet jag inte om jag känner glädje eller vad det är ... Har så jäkla svårt att vara glad just nu. Skulle iaf ringa till RMC i Malmö om ca två veckor för att se om den kommit fram. Hoppas de sköter allt snyggt nu, så de inte slarvar bort den på vägen!

Känner mig så konstig, så likgiltig liksom. Hoppas det går över, tycker inte om att känna så här ...


Kommentarer
Postat av: M

Tack för ditt inlägg hos mig... det värmde faktiskt! Jag ska inte påstå att jag inte är negativ för det ÄR jag men att veta att man har en "medsyster" i allt detta får mig att känna mig lite lugn på något vis!

Tack för att du finns & Jätte Grattis för att din remiss ÄNTLIGEN är skickad!!

Stor Kram M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2009-10-15 @ 11:19:08
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad roligt att höra att remissen äntligen är iväg! Kram.

2009-10-16 @ 19:46:27
URL: http://www.minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Joanna

Det är ju jättebra att remissen äntligen är skickad!Tror jag ringde till RMC en gång om dagen efter det för att skynda på.Har du valt klinik? Eller du låter remissen slumpas ut?KRAM!

2009-10-16 @ 21:47:14
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: M

Hej hej! Hur går det för dig? Fått din mens än?? Min är i krokarna så att säga, jag märker ju att den är påväg men den har bara inte kickat igång på riktigt än. Men det blir säkert imorgon! :(

Vet knappt hur vi ska kunna stötta varandra i denna långa väntan men vi måste försöka!

Stor kram på dig // M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2009-10-18 @ 22:17:47
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: N

Min är med på G, tyvärr. Är så jävla säker på att den kommer imorn, usch allt känns så värdelöst och hopplöst idag. Såg att du berättat för din mamma, bra tycker jag. De kan faktskt stötta och det kan vara skönt att prata med någon annan än sambon som också är mitt i det. Vi får väl helt enkelt följas åt i nästa cykel också, men hade hoppats att det istället varit så att vi fått följas åt i en graviditet! Men det kommer, det måste det göra annars går jag under ...

Kram på dig!

2009-10-18 @ 22:42:59
URL: http://minhogstaonskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0